Het Kartel


Sedert 4 jaar verdedigen de beroepsorganisaties die lid zijn van het KZTV (Kartel Zelfstandig ThuisVerpleegkundigen) in het RIZIV uw belangen als zelfstandig verpleegkundige.

Eind dit jaar is er een nieuwe telling van het aantal leden van de beroepsorganisaties. Deze telling zal uitmaken wie de nieuwe afgevaardigden zullen zijn die de zelfstandig verpleegkundigen zullen vertegenwoordigen in de conventiecommissie RIZIV, de raad waar de vertegenwoordigers van de verpleegkundigen samen met de ziekenfondsen en de overheid afspraken maken inzake uw thuisverpleegkundige activiteit en de vergoedingen die u ontvangt voor de dagelijkse inspanningen die u doet inzake zorgverlening aan uw patiënten.

4 jaar lang hebben onderstaande organisaties samen gewerkt om op te komen voor uw belang en op te tornen tegen mogelijke bedreigingen van de zelfstandig verpleegkundige praktijken. Er is hard gewerkt en met succes werden een aantal dingen gerealiseerd en staan er op korte termijn een reeks nieuwe zaken in de steigers. Een aantal andere zaken werden met succes voorkomen. Met name een aantal voorstellen die naar onze mening een sterke bedreiging inhouden voor de zelfstandig verpleegkundige praktijken. Wij doen dit alles met sterk onderbouwde voorstellen en ruime expertise, niet met holle slogans of loze beloftes.

meer info op Het kartel thuisverpleging

Verpleegkundige